有了您的纳税,就有肇庆的辉煌
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!

此图一出,露天的停车高收费还要点脸吗?

31# HELLOTAN [/7在b]
奥园呢个价甘平系有原因架。个边停车位需求唔算多,要么好似我嘅小区甘,几乎所有地下停车位都卖晒咯。要么就系绿荷路路边停车,绿荷路路边有唔少停车位,奥园西门同北门亦有停车位,旧珍宝港门口又有车位,全部都系免费嘅。所以个边嘅车位租唔起价。等到我个边都开始收费(二类路段),你睇下车位租金会唔会升?奥园个边有好几个楼盘,相当一部分人系屋企有两部车架,到时就算肯付费路边都唔一定有得停。
75# 新叮123
如果三千蚊系低收入群体而且要靠车吃饭,即系汽车嘅使用频率好高啦。一个月一千蚊油费好正常啦,一个星期要加四次油。仲有保险一年三千左右,保养一年700好未?一个月部车嘅使费已经一千几,工资去左一半。你真系唔考虑换一份工或者揾多D钱?月收入一半使系一个一直系度贬值嘅野上面哦?
75# 新叮123  
如果三千蚊系低收入群体而且要靠车吃饭,即系汽车嘅使用频率好高啦。一个月一千蚊油费好正常啦,一个星期要加四次油。仲有保险一年三千左右,保养一年700好未?一个月部车嘅使费已经一千几,工资去左 ...
鬼唔知车贬值咩,有其他选仲使你教!!!使用率高唔代表唔使停车,全部在端州区范围使用个话,仅仅停车费就增加不少开支!!!!
linyu542570254 发表于 2019-7-12 17:10
75# 新叮123 洗地?月入三千的确不配有车,罗台车稳食一个月才三千非常失败建议你卖车去打工。
真心不懂,玩论坛要到你这种人身攻击的。是下作到什么程度。。。
天狼星矢 发表于 2019-7-12 10:59
天天见你攻击人,现在俾人攻击又话人下作。双重标准,出来解释一下。
天天见你攻击人,现在俾人攻击又话人下作。双重标准,出来解释一下。
神经猫 发表于 2019-7-12 19:41
水军都督,你好欢迎光临寒贴
水军都督,你好欢迎光临寒贴
zqqxy009 发表于 2019-7-12 19:55
失礼失礼
中央没支持一成首付买车,  是车商多谢你的支持
不是建议问题,系这部分人群已经很多,一成首付可以供车上车的人已经很多,中央不是还支持汽车消费,现在才来“关门打狗”……
zqqxy009 发表于 2019-7-12 16:26
神经猫 发表于 2019-7-12 19:41
真是辛苦你了,要在这么多回帖当中回复我。。。
再见亦是永恒
市区没车位的,又要过夜的麻烦了,加大成本,
车险加我微信13450152707
有车一族加我,随时提供车险咨询
市区没车位的,又要过夜的麻烦了,加大成本,
车险计价找我 发表于 2019-7-13 10:31
说的对
业主:好下个月升价800
我:楼主我TM谢谢你
无当我讲真
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!