有了您的纳税,就有肇庆的辉煌
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!

恭请大话精

恭请大话精

做次裁判,以大话精你嘅经验以及对美国嘅了解,裁决一下川王同CNN两者,边个讲得啱。
附件: 您所在的用户组无法下载或查看附件
本文地址: http://www.zqsx.net/bbs/viewthread.php?tid=636140 复制
天天都在刷政治贴,烦不烦???
喜来顶 发表于 2019-6-12 06:32
挑,那你个个政治贴又发表意见?
本来就系想你烦,你又偏偏入瓮,怪得边个呢?

讲开又讲,讲句笑都噤着紧,莫非川王真系你契爷?
楼主,你是爱国的,我支持你!在这原则上的问题,我们要一致对外。
如果系美国经济损失。甘样关鸠我地事。渠越损失我地好似应越高兴才系咯。
但在各方新闻,点解美国损失,我地却禁紧张呢??不明!
睇相佬只睇靓女手相、面相、八字、亦可摆闺房风水!
也是关乎民生的贴。率性不应该是逢肇必喷,大话连篇,还自吹自擂的舞台
如果系美国经济损失。甘样关鸠我地事。渠越损失我地好似应越高兴才系咯。
但在各方新闻,点解美国损失,我地却禁紧张呢??不明!
睇相佬 发表于 2019-6-12 12:02
挑,你同个大婶正在闹交,你朋友在旁边同你讲,你唔好闹啦,你口才甘差,人地甘犀利,你最后肯定输到脱底裤。
你朋友说得对吗? 做得对吗?
特朗普说得没错,人家说是RMB,15万亿RMB
喉舌一边倒的操心那边的损失有多大,砸脚有多痛。
边个讲得啱,只有天知道。楼主难道你知道边个啱?我们的消息都是一面之词居多。我只关心市场的物价有无贵了,我的钱有无贬值了。
边个讲得啱,只有天知道。楼主难道你知道边个啱?我们的消息都是一面之词居多。我只关心市场的物价有无贵了,我的钱有无贬值了。
细佬哥 发表于 2019-6-13 22:07

上面呢条消息并非一面之词,而系川王同CNN两面之词,需然我唔知边个啱,但又未必系样样嘢都只有天知嘅,相信大话精就非常清楚川王讲得啱定系CNN讲得啱,只不过佢可能又见到鬼佬,揾酒店急埋左唔肯出嚟啫。

若果你真系“关心市场的物价有无贵了,我的钱有无贬值了”就只需要日日一边行市场一边数下荷包啲银纸,又何苦上嚟呢度发噏疯揾气霎呢?
喉舌一边倒的操心那边的损失有多大,砸脚有多痛。
jday 发表于 2019-6-13 17:47
你话川王系喉舌定CNN呢?
特朗普说得没错,人家说是RMB,15万亿RMB
kulon 发表于 2019-6-13 17:02
擦鞋都唔使生安白造噤冇品挂,为左证明你只不过系眼花,不辞劳苦用红框圈出嚟,米辜负苦心一片,擘大对眼睇清楚嘞喂。
附件: 您所在的用户组无法下载或查看附件
注册多年,近年很少上率性,偶然上来,发现楼主才是真正的大话精,口气都好象多年前的“臭蛋之人”。
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!