有了您的纳税,就有肇庆的辉煌
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!

我觉得7月23号下就个网约车司机与乘客发生矛盾的事件,个客真cheap

我觉得7月23号下就个网约车司机与乘客发生矛盾的事件,个客真cheap

个晚体左个视频,觉得好接受晤到喽。先晤好论边个取消对错问题 ,因为晤明行业规则,但平时有打车,略知一二。就凭个视频,和后来强大朋友圈传发条cheap妇事后同朋友对话,同埋距自己发朋友圈诉苦,我觉得呢种人应该罗去挂系牌坊,比人喂屎。第一,七个人叫一台网约车,系米肾架,闲钱都无晤好罗自己同亲人小朋友既安全教非呀,叫多台车使得几多钱呀,网约车都够平了,至少好过叫的士吧,七个人,叫一台车,仲平过公交。数你呢。
第二,个嘴喵喵既样真系好cheap,"你咩野态度呀,甘同我讲野"。喂,阿姐,你乜谁呀,高官咩,富二代咩,红三代咩,靓女咩,网红咩…………,司机虽然大声,但古计都比你呢等cheap精激到爆春喽,体距个衰样,根本系死撑,根本就系为左个几蚊鸡取消钱,晤想认,又晤肯同师机理论。静系识得一句,咩野态度,咩野态度,人真系有姑汗相,晤体司机视频由之何,一体,个女,面宽,五宫细,平面,衣着凉,扮咩高价相得架。
第三,从她朋友自发和同朋友圈对话可知,真系完全无一丝觉得丑字点定写,既然还好意思发出来,人家晤会在意你同司机边个取消有理,人家系在意,七个人,叫一台车,叫中巴都得喽。
正如距朋友发出来甘话,穷都系罪过?无人话你穷,亦无人认为穷系罪过,晤好偷换概念啦,回归你既不知悔改之处,七个人,叫一台车,咩态度呀,甘同我讲野。
收皮啦

推荐度

最近评分记录 (总评分人数:14)

糥小米 推荐 +1 条女个样衰衰睇比人闹厼   2017-7-27 11:17

pxjcherry 推荐 +1   2017-7-25 15:11

人民南 推荐 +2   2017-7-24 20:56

茉沫 推荐 +1   2017-7-24 14:13

唏嘘的须根 推荐 +2   2017-7-24 12:05

Lalakers 推荐 +1   2017-7-24 10:57

生菜佬 推荐 +2   2017-7-24 10:47

心水 推荐 +2   2017-7-24 09:21

翼魂 推荐 +1 条女好无脑,七个人一台车,傻的吗   2017-7-24 08:38

asion 推荐 +3 超载!   2017-7-24 08:37

本文地址: http://www.zqsx.net/bbs/viewthread.php?tid=600859 复制
啲咁嘅人,通街都係~!如果係我,叫差人来,叫埋交警来,叫埋记者来,搞大佢,睇吓边个失礼~!
人材!
七个人要坐一台车,网约司机拒载,并叫客人取消订单,做法合情合理。
率性守则不要求任何人遵守,只作为版主和管理员的操作基本准则,不了解的话有可能对您造成损失,所以建议还是看一看。
生活中,快乐无处不在,关键在于一双发现的眼睛和一颗豁达的心灵
开心又要过日子,不开心又要过日子
叫距老公罗7个老婆翻来~睇下距又系咩态度~

生命的每一天都在轉瞬即逝/活在當下/珍惜眼前
超过3人可以合理拒载。
楼主,问你一个私人问题:财局女比你沟到手未?
静坐常思己过,闲谈莫说人非。
夫乸.......不与评论!司机最错就系同距吵,同滴甘样的生物边有的吵噶!有理讲唔清个.暗哑抵啦......
观音诞 发表于 2017-7-24 02:05
我都系关心尼个问题多的
呢条女的滴滴号几多呀?加入滴滴黑名单行吗?
7个人叫一台车,真系失9礼人罗……奇葩……
乡下仔一个!
禁都做得出,七个人一台车,条女使不使这样呀。人空滴滴不接是合情合理的。
我比较支持司机多,一般网约车司机态度都很好的,我觉得多数系比条女的激亲先会大声讲野同埋录视频的,条女的真系无脑,7个人一台车,比着我都唔好意思啦
观音诞 发表于 2017-7-24 02:05
我都系关心尼个问题多的
楼主财局d女比你沟左未,边个科最索
楼主,财局d女比你沟左未?有剩d带出来吗?
你话如果有成钵鸡屎忽甘就正喇!
7個人,叫臺5座車,都唔知距傻閪,定系覺得人地接單個傻閪了~~
支持司机
搭过几次,全部评五星
一入江湖岁月摧
奇葩人奇葩事日日有
鼎湖广利添福玉器
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!