有了您的纳税,就有肇庆的辉煌
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!

有一种炫耀,叫做秋天肇庆人的阳台~~~

有一种炫耀,叫做秋天肇庆人的阳台~~~

腊肠、腊肉、腊猪头皮、腊鱼、腊鸭、腊鸭肾、花肠、凤盏、晒菜干、晒剑花、晒番薯干………………今年你晒佐未!
本文地址: http://www.zqsx.net/bbs/viewthread.php?tid=667536 复制
好谗~~~想做这些,可是不会做
晒咯滴算乜咁只叭闭。
都唔及人家在群上晒支付部。在屎艇上晒命。
睇相佬只睇靓女手相、面相、八字、亦可摆闺房风水!
今年晒鲩鱼干的都是土豪,我尼乡下仔只系晒番薯干和花生
随浪随风漂荡,随着一生里的浪
晒咗30几斤腊肉。上星期又去冷冻厂批咗一箱鸭翼返来现在晒紧,用来煲粥,香!
今年晒鲩鱼干的都是土豪,我尼乡下仔只系晒番薯干和花生
宏声3 发表于 2021-11-25 10:57
鲩鱼上个月就开始冧价啦。顺德个边塘头价已经比较高峰时跌咗成半。
晒咗30几斤腊肉。上星期又去冷冻厂批咗一箱鸭翼返来现在晒紧,用来煲粥,香!
xfgame 发表于 2021-11-25 11:09
几钱一件,我想买鸭比晒
男    未婚
好好的阳台晒什么腊肠腊肉,我一般都是晒人的
附件: 您所在的用户组无法下载或查看附件
走过,就该珍重。
好好的阳台晒什么腊肠腊肉,我一般都是晒人的
小小爱生活 发表于 2021-11-25 17:02
大好阳台不种些花草,但晒有个神位?
晒命好过啦
晒了龙舌叶[少许]...

一入江湖岁月催,不胜人生一场醉,尘世如潮人如水,只叹江湖几人回。
天天躺窗台晒人肉干。
都比不上新会人晒陈皮
晒紧第二次腊肉
上帝为你关了一扇门,还为你放进一条狗!
晒鬼晒命,3米宽,这样会让客厅采光不足

呢个暖冬,阳光灿烂,真喺难逢,
私晒腊味嘅好时机。

自己选料,靓料腌制,晒到金黄闪光渗油,香气扑鼻,包靓!

之后,滋润下D关系户,分D呢个那个,所剩无几。
附件: 您所在的用户组无法下载或查看附件
8# 小小爱生活 看到热水器和花洒,难道还晒冲凉?
几钱一件,我想买鸭比晒
唔低得颈 发表于 2021-11-25 12:42
同朋友一齐去买,我拼咗一箱180蚊,20斤
8# 小小爱生活 看到热水器和花洒,难道还晒冲凉?
秋之枫 发表于 2021-11-26 14:45
头像中的美女独享的尊贵露天大浴室
走过,就该珍重。
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!