有了您的纳税,就有肇庆的辉煌
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!

如何才能让你不霸占公共停车位?

收费够不够贵?
忏情记 发表于 2019-7-16 13:45
先这样看看吧,如果大部分霸占公共停车位的人还不滚,证明这个收费标准药力不够,要再提高收费,收到那些没公德心的人肉疼为止
不一样的烟火
头晕眼花,一旧旧,都睇吾明你讲乜野,吾好兜黎兜去啦,我小学鸡黎噶咋,其他人睇得明嘛?
嘉琳 发表于 2019-7-13 18:06
你睇得明就住老忏楼上啦,
老忏悔系端州二路二号一栋204的室长。
你睇得明就住老忏楼上啦,
老忏悔系端州二路二号一栋204的室长。
贝东 发表于 2019-7-18 08:38
端州二路二号一栋?  等阵去睇睇系咩地方
不一样的烟火
先这样看看吧,如果大部分霸占公共停车位的人还不滚,证明这个收费标准药力不够,要再提高收费,收到那些没公德心的人肉疼为止
嘉琳 发表于 2019-7-18 08:18
冇记错的话,之前你话过38元唔多唔少,刚刚好足够令你滚,按照你今铺话法,即系刚刚好收得到你嘅“公德心”。家阵又雷个“如果”,是否讲明其实你亦都未确定现行呢一个收费方案能够“收到那些没有公德心的人”呢?那么,又系乜嘢令你噤大义凛然去支持呢一个收费呢?
             端州二路二号一栋?  等阵去睇睇系咩地方
嘉琳 发表于 2019-7-18 12:56
唔使睇嘞,已经留左个位俾你,到时记得帮勤力啲帮贝东佢复绿就系啦。
冇记错的话,之前你话过38元唔多唔少,刚刚好足够令你滚,按照你今铺话法,即系刚刚好收得到你嘅“公德心”。家阵又雷个“如果”,是否讲明其实你亦都未确定现行呢一个收费方案能够“收到那些没有公德心的人”呢 ...
忏情记 发表于 2019-7-18 13:21
我还系睇吾明你讲咩
不一样的烟火
大家唔好嘈,一人分一毫
返回列表 发帖
您未登陆,无法回复!请点此处进行登陆!